Vil du starte din egen blog?

Jeg har lavet et online kursus til dig, som vil starte og drive din egen blog. 

Online kursus til dig der vil starte din egen blog!

 

nÅR DU ER FÆRDIG MED kurset

Kurset er en udvidelse af min E-Bog “Lav en blog – Du kan tjene penge på”, og beskæftiger sig mere dybdegående med emnerne omkring det at starte en blog.

Jeg viser dig præcis hvordan du skal sætte din blog op fra bunden, og hjælper dig i gennem videolektioner, tekst og billeder – på et niveau hvor alle kan være med!

LAV EN BLOG

Planlægning
Find din niche og dit blognavn
Køb af domæne og hosting
Installation af WordPress

PERSONLIGGØR DIN BLOG

Installer et tema
Tilpas dit tema
Find en farvepallette
Lav en ”Om” side
l

PRODUCER INDHOLD

Brainstorm blogindlæg
Blogindlæg-typer og inspiration
Tips til at skrive gode indlæg
Billeder til dine blogindlæg

MARKEDSFØR DIN BLOG

SEO – Placering på Google
Facebook
Instagram
Pinterest

TJEN PENGE PÅ DIN BLOG

Affiliate marketing
Sponsoreret indhold
Reklamer
Egne produkter og ydelser

DRIV DIN BLOG

Din blog-kalender
Analyse og evaluering
Flere gode ressoucer
Hvad er næste skridt?

Jeg vil hjælpe dig med at starte din  egen blog

Jeg er uddannet Civilingeniør i Arkitektur, og havde for 2 år siden et godt fast job med en fast månedlig indtægt – men jeg savnede frihed. Jeg savnede at være den mor der kunne passe mine børn hjemme og prioritere familielivet højest. Derfor sagde jeg mit job op for at arbejde som freelancer og blogger! Et valg jeg aldrig har fortrudt!

Nu vil jeg hjælpe dig med at forfølge dine drømme og starte din egen blog.

aNBEFALINGER af min E-Bog FRA UDVALGTE LÆSERE

Efter at have læst e-bogen, sad jeg tilbage med en fed følelse af ny energi til at arbejde endnu hårdere med min egen blog. Jeg fik en masse gode tips, råd og gode værktøjer til at strukturere mit blogarbejde, og det var lige, det jeg stod og manglede til at kunne drive min blog bedre, mere effektiv og op i højere luftlag 🙂 Virkelig anbefalesværdig hvis du står og mangler en god guide til at lave din egen blog.

Maria, Børnognærvær.dk

En helt igennem fantastisk guide til blogging for begyndere. Bogen er skrevet i et sprog, som er let læseligt. Jeg bliver ført igennem bogens emner på en måde, så det føles som sidemandsoplæring. Jeg vil klart anbefale Tinas bog, hvis du har en drøm om at starte en blog, men du ikke lige kan overskue at komme i gang,

Susan, Lifeinafamily.momster.dk

Bogen burde alle nye (som gamle) bloggere læse. Der er alt det mest basale viden, du har brug for, hvis du gerne vil tjene penge på din blog. Den er kortfattet og let at læse og forklaret i et super enkelt sprog. Så selvom du ikke er særlig teknisk anlagt, kan du sagtens være med her!

Christina, FruFrilda.dk
DRIV DIN BLOG TIL SUCCES

– OG TJEN PENGE PÅ DEN!

Hvad har læserne fået ud af E-bogen?

Rigtig god og let overskuelig bog. Jeg føler mig klædt på til at starte i blogverdenen (igen) med en større indsigt i, hvordan min blog får succes.
Charlotte, coffeeandmascara.momster.dk
Super god e-bog, som kommer godt omkring de vigtigste emner om at starte en blog op. Indeholder god vejledning i forhold til redskaber og programmer, som gør blogging lettere og mere overskuelig.
Line, livini.bloggerspoint.dk
Det her er virkelig en e-bog der går i dybden, med det at starte en blog op. Alle kroge bliver vendt, og man føler sig godt klædt på.
Rikke, Comewhatmay.dk

“Tænk hvor du kan være om et år hvis du starter din blog idag!”