Early bird tilbud

Jeg har på 5 måneder opbygget min emailliste til over 600 tilmeldinger med en helt ny blog. Vil du lære hvordan? Jeg lægger alle kortene på bordet, giver dig alle mine emails og deler ud af mine tips og tricks og ikke mindst succeser og fiaskoer!

Køb nu og få kurset til kun 95,00 kr – Du får adgang til kurset den 1. december 2018.

Når du har købt kurset vil du have livstidsadgang, 30 dages fuld returret,

og 30 dages gratis brug af ConvertKit for nye ConvertKit-brugere!

PRISEN STIGER IGEN OM:

Online kursus til dig der vil opbygge din emailliste!

Jeg viser dig præcis hvordan du skal starte din emailliste og få de første tilmeldinger. Jeg lærer dig hvordan du gør det på autopilot, så du får nye tilmelder hver dag!

HVORFOR?

En emailliste er det vigtigste værktøj du har som blogger. Det er en måde du altid kan komme i kontakt med dine læsere på, og du ejer selv din emailliste.

HVORNÅR?

Det er aldrig for sent at komme i gang med din emailliste, men det er heller aldrig for tidligt. Du kan og bør begynde at arbejde med at opbygge din emailliste fra dag 1.
l

HVORDAN?

I dette kursus viser jeg dig præcis hvordan du gør fra start til slut. Du lærer alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at opbygge din emailliste til din blog. 

BONUS: Få ConvertKit i 30 dage gratis!

Skal du i gang med din første emailliste til din blog, så anbefaler jeg dig kun at bruge ConvertKit. Derfor har jeg aftalt med ConvertKit at jeg som samarbejdspartner må give dig 30 dages gratis adgang til ConvertKit (kun for nye brugere).

ConvertKit er det eneste program du behøver for at opbygge din emailliste, og det er det jeg selv bruger på mine blogs, og det har hjulpet mig med at opbygge min emailliste fra 0 til +600 på bare 5 måneder. 

Der er ingen binding – du skal ikke indtaste kortoplysninger, og hvis du ikke ønsker at fortsætte med ConvertKit efter 30 dage, så lader du bare være med at indtaste dine oplysninger! Men jeg ved du vil elske det!

ConvertKit er lavet specielt til bloggere, og har alle de funktioner du har brug for for at opbygge din liste og sende nyhedsbreve!

Jeg vil hjælpe dig med at opbygge din emailliste!

Jeg er uddannet Civilingeniør i Arkitektur, og havde for 2 år siden et godt fast job med en fast månedlig indtægt – men jeg savnede frihed. Jeg savnede at være den mor der kunne passe mine børn hjemme og prioritere familielivet højest. Derfor sagde jeg mit job op for at arbejde som freelancer og blogger! Et valg jeg aldrig har fortrudt!

På bare 5 måneder har jeg startet denne blog, hvor jeg har brugt al min erfaring fra mine tidligere blogs. Jeg har nu en emailliste med over 600 mødre der gerne vil starte deres egen blog. En liste der hver måneder giver trafik, indtjening og ikke mindst fantastisk venskaber. 

“Hvor du kan være om et år hvis du starter din emailliste i dag?”