Hvad Er En Subscriber?

Orderne sub, subscrib eller subscriber er blevet mere og mere kendt i det danske samfund og man kan

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 03. February 2022
Billede af: Pixabay, muhammadsaqii786

Orderne sub, subscrib eller subscriber er blevet mere og mere kendt i det danske samfund og man kan næsten ikke gå på en hjemmeside eller i sin mail uden, at man møder ordet på sin vej.

Men hvad er en subscriber egentlig? 

Jo, en subscriber er helt konkret en person, der skriver sig op til et nyhedsbrev, en youtubekanal eller blog. Dette er eksempelvis, når du skriver dig op til et nyhedsbrev hos Magasin eller gerne vil støtte en blogger eller youtuber, fordi han/hun laver noget fedt indhold, som du elsker at se eller gøre brug af.

Nogle gange kan det koste penge at skrive sig op, men der er mange, der gør det alligevel, fordi man på den måde støtter, personen der laver tingene på enten bloggen eller kanalen.

Jeg ser selv en streamer, som streamer hver dag og det er hver dag fra 19-23. Han sidder og spiller forskellige computerspil og interagerer med dem, der skriver, samtidig med at han laver beskrivelser og gennemgang af de spil, han spiller. Og det gør han simpelthen, så han kan hjælpe andre igennem spillene, så de ikke kører træt i dem, men rent faktisk finder spillet sjovt.

Herunder er også han virkelig sjov at kigge og høre på, så det er blandt andet også derfor, jeg ser ham.

Teksten på netop denne artikel er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: halskæde med bogstav. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.