Hvad Er Instagram

Instagram er et socialt medie som for nogle bare en hobby, hvor de fortæller om deres liv og

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 17. November 2020
Billede af: Pixabay, raphaelsilva

Instagram er et socialt medie som for nogle bare en hobby, hvor de fortæller om deres liv og dagligdag. For andre er det tidsfordriv, hvor man følger med hos enten kendte personer eller personer, som lever af at instagramme, de såkaldte "influencere".

Man skal starte med at lave en profil, du kan i princippet være anonym (altså lade være med at skrive dit navn og bruge et privat billede), men dette er der mange instagrammere der ikke er vilde med, da nogle ofte bruger disse profiler til at skrive hadefulde beskeder og onlinemobbe. Det er ofte de profiler med et underligt brugernavn eller meget få eller ingen følgere, disse er også kaldet falske følgere. Dernæst kan man lave opslag på sin egen profil, hvortil man kan skrive en tekst.

De helt store instagrammere får op imod millioner af likes på et opslag (hvis de er gode) og tjener oven i købet på det hvis opslaget indeholder reklame. Dette kan være alt fra reklame for et tøjmærke til reklame for en måltidskasse. Når man har fundet frem til de personer man vil følge, kommer deres nyeste opslag op på din startside, så det er nemt at følge med hos de forskellige personer.

Foruden posts af billeder, kan man også lave en såkaldt story, hvor instagrammerene taler til deres følgere. Man vælger selv hvem man vil følge og hvem der skal følge en selv, man kan også gøre sin profil privat, så man skal acceptere hvis andre skal følge en. 

Instagram er en rigtig tidsrøver og kommer man for godt i gang, kan der hurtig gå et par timer med det :)

Det indhold du læser i ovenstående tekst, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Kig eventuelt på det fine udvalg af Halskæde med bogstav hos Perlen Odense.