Hvad Tjener En Blogger?

Hvad tjener en blogger? De største bloggere tjener over en million om året. For største delen er ind

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 10. December 2020
Billede af: Pixabay

Hvad tjener en blogger? De største bloggere tjener over en million om året. For største delen er indtjeningen dog meget lav eller nærmest ikke eksisterende.

For at du kan komme op i top 20 over, hvad man tjener på en blog, skal du tjene over 3.500 kr. om måneden. En tredjedel af alle bloggere tjener nemlig ikke penge på deres blog.

Derfor tjener du for lidt på din blog

Mange ser desværre blogging som en hurtig måde at tjene penge på. Det lyder nemt, og man hører mange historier om folk, der tjener formuer på at være blogger.

Tit glemmer mange bare at se på, hvor mange år det har taget folk at bygge dette blogimperium op. 

Godt en tredjedel af alle blogs er nemlig under et år gammel. Du kommer bare sjældent til at tjene penge på din blog det første år. Det tager tid, da du både skal have opbygget et indholdsarkiv og have tiltrukket læsere til.

Dertil kommer den løbende forståelse for, hvordan man tjener penge via en blog. Det er de færreste, der kan finde ud af det fra dag et, hvis de aldrig har prøvet at blogge før.

De fleste bloggere kan dog godt komme til at tjene mellem 5 og 30 kr. pr. 1.000 visninger. For de fleste gælder det dog, at det vil være 5 kr. pr. 1.000 visninger den første tid.

OBS: denne artikel er bragt i samarbejde med avXperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde Jabra Høretelefoner. Derfor er denne artikel ikke upartisk.