Hvad Tjener Man Penge På Som YouTuber?

Du har sikkert hørt om vor tids nye superstjerner, nemlig YouTuberne. YouTubere er ikke bare berømte

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 05. May 2021
Billede af: Pixabay

Du har sikkert hørt om vor tids nye superstjerner, nemlig YouTuberne. YouTubere er ikke bare berømte, de bedste af dem tjener også rigtig mange penge på at lave videoer til YouTube. Men hvordan tjener de egentlig alle disse penge? Dette er det spørgsmål, vi vil besvare i denne artikel.

Hvordan tjener man penge på Youtube? De fleste tjener langt størstedelen af deres indtægt på YouTube gennem annoncering, hvor andre virksomheder får lov at annoncere før, efter og måske også under videoerne gennem AdSense. Herudover kan man også tjene penge på affiliate marketing, ved at sælge sin viden online og produktanmeldelser. Der findes selvfølgelig også flere indtægtskilder, men ovenstående er det primære for langt størstedelen.

Det man skal være klar over i forbindelse med at tjene penge på YouTube er, at du ikke bare kan ligge en video op og få reklameindtægter fra dag 1. Du skal have rigtig mange views for bare at kunne melde dig til programmet, hvorefter du vil blive betalt pr. visning.

For de fleste vil det tage flere års hårdt og vedvarende arbejde at blive en succes, og langt de fleste vil aldrig slå for alvor igennem og tjene gode penge på det. Bryder man igennem lydmuren, så kan man dog forvente at tjene rigtig gode penge.