Hvem Ejer Instagram?

Instagram er et af vor tids suverænt største og mest populære medier, og for mange er Instagram fakt

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 12. March 2021
Billede af: Pixabay

Instagram er et af vor tids suverænt største og mest populære medier, og for mange er Instagram faktisk deres levebrød. Instagram blev lanceret tilbage i 2010 med stor succes. Faktisk fik de intet mindre end million brugere på to måneder, hvilket er en meget imponerende start. Men hvem er det så, der egentlig ejer det sociale medie, som vi alle hader at elske?

Hvem ejer instagram? Instagram er i dag anno 2021 ejer af Facebook Inc, hvilket de har gjort siden 2012. Prisen lød dengang på en lille milliard dollars, og har vist sig at være en intet mindre end fantastisk investering. Instagram har nemlig en valuation på intet mindre end 100 milliarder dollars, og over en milliard aktive brugere.

Hvem har så flest følgere? Man skulle måske tro, at det var en fra The Kardashians eller noget i den retning, men det er det faktisk ikke. Faktisk er det en portugisisk fodboldspiller, der hedder Cristiano Ronaldo, der har imponerende 253 millioner følgere.

Det mest likede opslag er et billede af noget så banalt som et æg, der har 54 millioner likes. De mange likes kom efter et eksperiment omkring, hvor mange likes et æg kunne få. Eksperimentet gik mildest talt viralt.