Hvor Meget Tjener En Blogger?

Hvor meget tjener en blogger? Svaret på det kommer an på, hvor mange visninger dine blogindlæg får.

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 10. December 2020
Billede af: Pixabay

Hvor meget tjener en blogger? Svaret på det kommer an på, hvor mange visninger dine blogindlæg får. Kører du alene med reklamer via Google Adsense, så tjener du som blogger som regel mellem 20 kr. og 100 kr. for hver 1.000 sidevisninger.

Du kan også tjene penge på andre måder via din blog, men for mange begynder indtjeningerne med de kendte reklamer, som vises automatisk på siden på de steder, hvor man har sat dem ind via koder.

Sådan tjener du flere penge på din blog

Du kommer ikke uden om, at din indtjening som blogger er afhængig af din blogs trafik. Så jo flere sidevisninger jo bedre.

Især i begyndelsen vil du opleve, at indtjeningen måske ikke er på det niveau, som der bliver nævnt ovenfor. Det skyldes, at du først og fremmest skal have trafik på siden. 

Jo mere trafik du får, især kontinuerligt, jo mere vil du opleve, at indtjeningen pr. 1.000 visninger stiger. Rammer du især nicher, hvor du kan være ekspert, vil du typisk opleve en højere indtjening pr. 1.000 visninger, end hvis du ikke er.

Sørg derfor altid at promovere dit indhold, både internt via interne links og eksternt via sociale medier, søgemaskineoptimering og lignende. 

For at du kan leve af at blogge, skal du med udgangspunkt i gennemsnitslønnen i Danmark have mellem 10.000.000 og 60.000.000 sidevisninger om året.

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avXperten. Der kan du blandt andet finde: luftrenser. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avXperten