Hvor Meget Tjener Man Youtuber?

Hvor meget tjener en youtuber? Du har sikkert hørt succesrige historier om youtubere, der på meget k

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 10. December 2020
Billede af: Pixabay

Hvor meget tjener en youtuber? Du har sikkert hørt succesrige historier om youtubere, der på meget kort tid har tjent styrtende med penge på at lave youtubevideoer.

Hvor meget man tjener som youtuber er direkte afhængig af, hvor mange abonnenter og visninger din youtubekanal har. Men først skal du opfylde startkravene.

Så meget tjener man som youtuber

Først og fremmest skal du opnå 1.000 abonnenter og 4.000 timers visninger indenfor det sidste år, før du overhovedet kan tjene penge via reklamevisningerne på Youtube.

Derefter kan du i gennemsnit tjene mellem 5 kr. og 30 kr. pr. 1.000 visninger, som reklamerne får på din youtubekanal.

Du skal bemærke, at det at reklamerne vises i x-antal sekunder ikke er det samme, som at dine videoer opnår x-antal visninger. Der skal nemlig ses en bestemt mindstetid på reklamerne, for at du modtager penge for dem.

Her er længden på din youtubevideo og din evne til at opnå visninger og fastholde seerne en væsentlig faktor. Jo flere visninger dine videoer får, jo flere vil sandsynligvis ses reklamerne - og det tjener du penge på.

Det kan derfor være svært at sætte tal på, hvor meget man tjener som youtuber. Mange falder nemlig fra, inden de har opnået det påkrævede antal abonnenter og visninger.

Men holder man ved - og får man opbygget populært indhold, så vil man kunne tjene penge på det løbende efterfølgende.

Her skal vi huske at takke: avXperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette du lige læste. avXperten forhandler blandt andet extern harddisk. Det betyder at avXperten får et link i dette du lige læste.