Hvordan Bliver Man Blogger?

Stort set alle kan blive blogger. Men hvordan bliver man blogger? Det gør du først og fremmest ved,

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 03. December 2020
Billede af: Pixabay

Stort set alle kan blive blogger. Men hvordan bliver man blogger? Det gør du først og fremmest ved, at du laver en blog og begynder at udgive blogindlæg. Det er og bliver det første store skridt.

Det kan dog være svært at komme dertil, for hvordan kommer man i gang, hvad skal man skrive om - og hvordan med alt det tekniske?

Sådan bliver man blogger

Følg disse trin så kan du blive blogger. De hjælper dig i gang med både emne og valg.

  1. Vælg din interesse eller niche
  2. Vælg din blogplatform
  3. Sæt din blog op så den ser ud, som du ønsker det
  4. Skriv dit første blogindlæg
  5. Udgiv det og del det
  6. Fortsæt din produktion af blogindlæg løbende
  7. Opbyg læserskare 
  8. Gentag 5-7

Det er uden tvivl lettere sagt end gjort, for det kan være svært at komme i gang med at blive blogger, for hvad skal man skrive om? Det er altid et godt udgangspunkt at skrive om noget, som du har en stor viden om og interesse for.

Du skal have noget at byde ind med i din blog, som gør, at den er værd at læse. Ellers så ender du stort set bare med at have en online dagbog.

Husk altid at have fokus på dine læsere. Det er dem, der skaber dit indtægtsgrundlag, hvis du tænker på at blive professionel blogger og tjene penge på at skrive din blog.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, denne tekst. Hos avXperten shopper du et stort udvalg af billig bluetooth højtaler varer. Derfor er denne tekst ikke upartisk.