Hvordan Bliver Man Youytuber?

Hvordan bliver man youtuber? Du bliver youtuber ved, at du skaber så meget og så godt youtubeindhold

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 10. December 2020
Billede af: Pixabay

Hvordan bliver man youtuber? Du bliver youtuber ved, at du skaber så meget og så godt youtubeindhold, at du tjener så mange penge på det, at du kan leve af det.

Der er dog også mildere grader af youtubere end dem, der udelukkende lever af det. Se mere om hvordan du kan blive youtuber her.

Sådan bliver du youtuber

Du skal først og fremmest oprette en Youtube-kanal for, at du kan blive youtuber. Det er sådan lidt udgangspunktet og et ufravigeligt krav.

Derefter skal du opfylde Youtubes krav om, hvor mange abonnenter og hvor mange timers visninger du skal have, før du begynder at modtage penge for reklamevisningerne.

Det er her, at de fleste falder fra. Du skal nemlig have minimum 1.000 abonnenter og have opnået 4.000 visningstimer over det sidste år, for at du kan begynde at tjene penge på Youtube.

Der skal altså lægges en stor indsats i at oparbejde både et stort grundlag af følgere, som ser mange timers videoer over et år, får at du man begynde at tjene penge på visningerne.

Du kan, når du har opnået visnings- og abonnenttal, der gør din youtubekanal relevant for eksterne samarbejdspartnere, så kan du også opnå sponsorater og andre annonceaftaler i forbindelse med videoerne.

Men for at du kan blive youtuber, skal du først og fremmest opnå mange visninger og følgere via kanalen.

Ovenstående indhold er udgivet i samarbejde med avXperten. Her finder du et imponerende sortiment af Boya Mikrofoner, eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.