Hvordan Bruger Man Instagram?

Instagram er en online platform som mange bruger til at følge kendte mennesker, forbilleder eller de

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 21. May 2021
Billede af: Pixabay, Minakel2003

Instagram er en online platform som mange bruger til at følge kendte mennesker, forbilleder eller deres venner på. Man opretter en konto som man kan bruge til at fremvise sit liv med billeder, tekster og stories. Nogle bruger instagram til kun at følge med i andres liv og andre bruger platformen til selv at dele ud af sit liv på. Man gør det, at man søger efter personer, dette kunne for et eksempel være Mads Mikkelsen. Så går man ind og følger ham og så vil han automatisk komme frem i dit nyhedsfeed på din startside, når han lægger noget op på sin profil. Hvis Mads Mikkelsen ligger en story op, vil man se den i de bobler der kommer frem i toppen - en story er når vedkomne snakker til sine følgere, hvilket giver et meget ærligt og autentisk billede af hvem de er. Jo flere man følger, jo længere vil dit nyhedsfeed også være - men pas på, for man kan godt blive afhængig af at følge med! 

Mange tjener også penge på at være influensere. Dette gør de igennem instagram og har meget stor succes med det. Måden hvorpå de tjener penge foregår således, at de eksempelvis laver noget reklame for et firma hvor de så viser et produkt frem. Dette kunne være for en guldsmed, hvor influenseren får en procentdel af den omsætning som vedkomne er med til at omsætte for. Så jo flere følgere de har, jo mere eksponering og indtjening får de. Så hvis du er god til at sælge dig selv og ikke er bange for at støde ind i følgere på gaden, så er det nok et job for dig!

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til denne tekst. Der kan du blandt andet købe: Pernille Corydon. Derfor er denne tekst ikke upartisk.