Hvordan Får Man Mange Følgere På Instagram?

Der er rigtig mange, der gerne vil være influencers og leve af deres tilstedeværelse på de sociale m

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 23. February 2021
Billede af: Pixabay

Der er rigtig mange, der gerne vil være influencers og leve af deres tilstedeværelse på de sociale medier. Det virker som om, at de, altså influencerne, har verdens nemmeste tilværelse. Vejen dertil er dog som oftest både lang og hård, og langt det fleste vil aldrig få nævneværdig succes med det.

Hvis du leder efter en hurtig vej til berømmelse, så er det altså ikke nødvendigvis vejen. Hvis du dog gerne vil tage det lange, hårde slæb, så kan du forsøge at gøre følgende for at få flere følgere:

Sådan får du følgere på Instagram

Vælg en niche

De fleste influencere med stor succes har det, fordi de er store og dygtige inden for et bestemt område. Vælg dit område, og hold dig til det. Dette kan være alt fra moderskab, træning, indretning, karriere eller noget helt femte.

Husk at poste!

For at få følgere, så skal du selvfølgelig i gang med at poste ting, som folk synes er spændende. Husk dog ikke bare at poste ligegyldige ting, det skal være relevant og give mening.

Følg andre

En af de nemmeste måder at få folk til at følge dig på er ved at følge andre. Mange vil, især hvis de kender dig, følge dig tilbage, hvis du følger dem

Sørg for, at din bio er knivskarp

Din bip er din profils førstehåndsindtryk. Sørg for, at den er knivskarp, præcis og retvisende.