Hvordan Opretter Man En Blog?

Hvordan opretter man en blog? Hvis du drømmer om at komme i gang med en blog, så er der mange muligh

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 10. December 2020
Billede af: Pixabay

Hvordan opretter man en blog? Hvis du drømmer om at komme i gang med en blog, så er der mange muligheder, hvorpå du kan oprette en blog.

Du kan selv oprette en blog via eget domæne, men du kan også oprette en blog via en af de mange sider, der tilbyder gratis blogs. Se hvordan du opretter en blog herunder.

Sådan opretter du en blog

Først skal du afgøre, om du vil have din helt egen blog på din egen hjemmeside, eller om du vil have en blog via en af de mange udbydere af gratis blogs. 

Der er fordele og ulemper ved begge metoder. Det er dog en god ide at afgøre det med sig selv så tidligt som muligt.

Det er klart mest kompliceret at oprette sin egen blog på sin egen hjemmeside, så de fleste vælger i første omgang at oprette en blog hos en udbyder, hvor det er gratis.

Her kan sider som Blogger  og Bloggersdelight være gode bud på en platform for dig, der gerne vil have en blog hos en ekstern udbyder.

Her sker oprettelsen af bloggen nærmest trin for trin, hvor du blot skal vælge og følge punkterne, hvorefter du kan begynde at lave din blog og indholdet på den.

Vil du hellere have flere valgmuligheder, så er en blog på dit eget domæne nok et bedre bud.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, dette tekstindhold. Her finder du et imponerende sortiment af makulator, eller utallige andre gode varer. Det årsagen til at avXperten får omtale i dette tekstindhold.