Hvordan Tjener En Blog Penge?

Der er flere forskellige måder, man kan tjene penge på sin blog. Den største indtjeningskilde e

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 19. January 2023
Billede af: Pixabay, StockSnap

Der er flere forskellige måder, man kan tjene penge på sin blog. 

Den største indtjeningskilde er helt sikkert de sponsorater, man kan få, hvor man for eksempel gør reklame for deres produkt. 

Når man starter en blog, er det ofte i forbindelse med ens egen livsstil eller interesser, så hvis du har startet en fitnessblog og du tiltrækker en del læsere, er der stor chance for at mange firmaer, der sælger diverse fitness-produkter, vil række ud til dig. I starten kan det være, at de kun er interesseret i at give dig gratis produkter, men i sidste ende er det dig, som sætter og bestemmer prisen. Det gode ved at gøre reklame for diverse firmaer er, at man ofte får et ret stort beløb pr. gang, man gør reklame.

En anden måde, man kan tjene penge på, er at indgå et samarbejde med et firma. Det er blevet meget populært for bloggere at indgå samarbejder med firmaer, som har en relevans for ens blog. 

Eksempelvis kan det være en pige, som har en modeblog, som indgår et samarbejde med et tøjfirma, der kunne være ONLY eller NA-KD. Her viser pigen tøj frem ca. en gang om ugen, hvor hun oveni tøjet, for et fast beløb om måneden for at gøre reklame. På den måde har bloggeren en sikkerhed, fordi hun ved, hvad hun tjener fast om måneden. Tit som blogger, kan indtjeningen svinge utrolig meget og det er derfor ikke alle, der er egnet til at have sådan et job.

Den mindste indtjening, men som på sigt kan blive til et stort beløb, er den indtjening du får pr. læser. I takt med populariteten af bloggen, jo flere læsere og jo højere eksponering har din blog. Når du først er nået over et bestemt læserantal pr. opslag, så kan du kræve et beløb pr. læser. Beløbet er ikke specielt højt, men når man pludselig kan gange op med flere tusind, bliver det hurtigt til et stort beløb og dermed en god indtjening.

Skiltet øverst viser, at sidens tekst var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Pico smykker, og meget meget andet. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.