Hvordan Tjener Man Penge På YouTube?

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at superstjernerne for de unge anno 2020 i høj grad

Uploaded af blivmorblogger.dk d. 18. November 2020
Billede af: Pexels

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at superstjernerne for de unge anno 2020 i høj grad består af YouTubere, der bliver fulgt af rigtig mange mennesker, tjener store penge og deler ud af deres liv og hverdag.

Hvordan tjener man penge på YouTube? Der er flere måder at tjene penge gennem YouTube. De største muligheder er affiliate marketing, Google Adsense reklamer, anmeldelser af produkter og promovering af egne produkter eller forretning. De fleste tjener klart flest penge på reklameindtægterne fra Google Adsense.

De fleste tjener altså flest penge på de reklamer, der automatisk kommer op før videoen begynder. Du kan dog ikke bare lave en video, uploade den og så begynde at få reklameindtægter.

Barrieren ligger noget højere. Du skal have flere tusinde timers aktiv visning og en god portion subscribers før du kan begynde på at tjene penge denne vej.

Anderledes ser det ud med affiliate marketing og produktanmeldelser. I teorien kan du lave en aftale med en virksomhed om at du modtager x antal kroner for at anmelde deres produkt på din YouTube kanal, selvom du ikke har mere end 20 visninger. Igen, det kan i teorien sagtens lade sig gøre, men det er meget usandsynligt, at du kan overtale nogen til at gå med på denne aftale.