Jeg har den sidste tid arbejdet på et projekt, som bringer en masse følelser op i mig. Det gør mig bange, spændt og ikke mindst en smule stolt (inden i mig selv). Jeg er nemlig igang med at producere mit første online produkt her til bloggen. Så.. nu har jeg sagt det, så er der ingen vej tilbage. Nu skal den e-bog udgives!

Jeg har ikke rigtig fortalt nogen om mit projekt endnu, jeg er nemlig yderst perfektionistisk skal jeg sige dig. Jeg er bange for at fejle og bange for ikke at levere mit absolut bedste. Men nu er det ude. Faktisk er det en bevist beslutning at jeg skriver om det her på bloggen nu. Jeg har brug for et skub til at komme i mål, jeg har brug for at blive holdt op på at få e-bogen færdig og udgivet.

En hjælp til mødre der ønsker at starte en blog

Min E-bog er en hjælpende hånd til mødre der gerne vil starte og tjene penge på deres egen blog. Det er en komplet guide til at starte en blog for begyndere, både det planlægningsmæssige, indholdsmæssige og den mere tekniske del af opsætningen af selve bloggen, domænenavn og WordPress.

Det er en guide, som primært henvender sig til mødre, som måske er på barsel, hjemmegående eller arbejder ude, og samtidig ønsker en indtægt igennem en blog. Vi mødre er travle, og tit har man måske kun 30 min. af gangen til at arbejde på sin blog, mens den lille sover til middag eller efter børnene er lagt i seng om aftenen. Derfor har jeg fokus på korte og konkrete vejledninger og eksempler, der viser hvordan man går fra ønsket om at starte med at blogge til en blog man kan tjene penge på.

Planer og spørgsmål til Jer

Hvis alt går efter planen så skal min første e-bog udkomme 1. Juli 2018. Jeg mangler stadig en del, og jeg arbejder på højtryk. Jo tættere jeg kommer på målet, jo mere nervepirrende er det, og jeg er en smule skræmt over at jeg om under 3 uger skal trykke på “Udgiv”. Jeg vil rigtig gerne høre fra dig hvis du har nogle tips til mig. Hvad ville du gerne have vist da du startede din blog? Hvad kæmpede du med, og ville du have haft glæde af en guide? Jeg kan stadig nå at redigere lidt i indholdet, og vil gerne svare på alle de ting nye bloggere kan have problemer med. Så “Hit me” med spørgsmål og feedback i en kommentar herunder så sender jeg masser af virtuelle High fives som tak!