Vil du starte din egen blog?

I min nye e-bog vil jeg lære dig hvordan du selv kan starte en blog, du kan tjene penge på!

nÅR DU ER FÆRDIG MED BOGEN…

Når du har læst bogen og fulgt mine råd vil du have lært en masse om at starte din egen blog. Du vil være i stand til at lave en blog du kan tjene penge på!

LAV EN BLOG

Planlægning
Find din niche og dit blognavn
Køb af domæne og hosting
Installation af WordPress

PERSONLIGGØR DIN BLOG

Installer et tema
Tilpas dit tema
Find en farvepallette
Lav en ”Om” side
l

PRODUCER INDHOLD

Brainstorm blogindlæg
Blogindlæg-typer og inspiration
Tips til at skrive gode indlæg
Billeder til dine blogindlæg

MARKEDSFØR DIN BLOG

SEO – Placering på Google
Facebook
Instagram
Pinterest

TJEN PENGE PÅ DIN BLOG

Affiliate marketing
Sponsoreret indhold
Reklamer
Egne produkter og ydelser

DRIV DIN BLOG

Din blog-kalender
Analyse og evaluering
Flere gode ressoucer
Hvad er næste skridt?

Jeg vil hjælpe dig med at starte din  egen blog

Jeg er uddannet Civilingeniør i Arkitektur, og havde for 2 år siden et godt fast job med en fast månedlig indtægt – men jeg savnede frihed. Jeg savnede at være den mor der kunne passe mine børn hjemme og prioritere familielivet højest. Derfor sagde jeg mit job op for at arbejde som freelancer og blogger! Et valg jeg aldrig har fortrudt!

Nu vil jeg hjælpe dig med at forfølge dine drømme og starte din egen blog.

aNBEFALINGER FRA UDVALGTE LÆSERE

Efter at have læst e-bogen, sad jeg tilbage med en fed følelse af ny energi til at arbejde endnu hårdere med min egen blog. Jeg fik en masse gode tips, råd og gode værktøjer til at strukturere mit blogarbejde, og det var lige, det jeg stod og manglede til at kunne drive min blog bedre, mere effektiv og op i højere luftlag 🙂 Virkelig anbefalesværdig hvis du står og mangler en god guide til at lave din egen blog.

Maria, Børnognærvær.dk

En helt igennem fantastisk guide til blogging for begyndere. Bogen er skrevet i et sprog, som er let læseligt. Jeg bliver ført igennem bogens emner på en måde, så det føles som sidemandsoplæring. Jeg vil klart anbefale Tinas bog, hvis du har en drøm om at starte en blog, men du ikke lige kan overskue at komme i gang,

Susan, Lifeinafamily.momster.dk

Bogen burde alle nye (som gamle) bloggere læse. Der er alt det mest basale viden, du har brug for, hvis du gerne vil tjene penge på din blog. Den er kortfattet og let at læse og forklaret i et super enkelt sprog. Så selvom du ikke er særlig teknisk anlagt, kan du sagtens være med her!

Christina, FruFrilda.dk
DRIV DIN BLOG TIL SUCCES

– OG TJEN PENGE PÅ DEN!

Hvad har læserne fået ud af bogen?

Rigtig god og let overskuelig bog. Jeg føler mig klædt på til at starte i blogverdenen (igen) med en større indsigt i, hvordan min blog får succes.
Charlotte, coffeeandmascara.momster.dk
Super god e-bog, som kommer godt omkring de vigtigste emner om at starte en blog op. Indeholder god vejledning i forhold til redskaber og programmer, som gør blogging lettere og mere overskuelig.
Line, livini.bloggerspoint.dk
Det her er virkelig en e-bog der går i dybden, med det at starte en blog op. Alle kroge bliver vendt, og man føler sig godt klædt på.
Rikke, Comewhatmay.dk

Få adgang til bogen med det samme!

+ fantastisk bonusmateriale

E-Bog, arbejdsark og alt bonusmaterialet for du adgang til med det samme! Derudover får du adgang til alle fremtidige opdateringer af bogen gratis!

Bonusmateriale:

– Arbejdsark der følger bogens kapitler

– Checkliste “Boost din Trafik – med Pinterest”

– + 10 Facebookgrupper for bloggere

– Mine bedste værktøjer til at drive en succesfuld blog

 

“Tænk hvor du kan være om et år hvis du starter din blog idag!”